Wat zijn de normale voorwaarden ?
Omdat wij in onze AULA plaats bieden aan iedereen in Europa, zouden wij onze prijzen graag uitdrukken in EURO's. We denken hierbij aan ongeveer 25 EURO (excl. BTW) per maand. Voorlopig worden de bedragen echter nog in BEF uitgedrukt :

De prijs voor een 'Basis-eenheid' bedraagt 1.000 BEF (excl. BTW) per maand. Voor dat bedrag mag U 5 pagina's maken en in het totaal 1 MB ruimte gebruiken voor *.GIF en *.JPG-files, maar U mag wel onbeperkt uw pagina's aanpassen en/of foto's vernieuwen.

Normaal wordt uw home-pagina automatisch onderaan voorzien van het volgende icoon :

Deze link betekent voor ons systeem een aanbeveling naar uw klanten. Indien U echter op uw homepagina geen link naar AULA.COM wenst, dan kan U dit zelf uitschakelen op uw configuratie-pagina. Aangezien wij dan geen referentie naar Aula.com krijgen, rekenen wij hiervoor wel een meerprijs van 10 % aan.

Voor caritatieve instellingen, scholen en studenten is er een speciaal aanbod uitgewerkt.

 

    
Speciale voorwaarden voor scholen !
De school leert aan toekomstige ondernemers hoe ze hun zaken moeten behartigen. De laatste tijd wordt er ook meer aandacht besteed aan het gebruik van computers en software in het algemeen. Ook Internet wordt steeds belangrijker in onze wereld en kan dus niet meer over het hoofd gezien worden in het onderwijs.

Meer en meer scholen willen dan ook het goede voorbeeld geven en zorgen voor een eigen WEB-site op Internet. Hier kan HomeMade by Aula.com een goede oplossing bieden, omdat de WEB-site vlot aanpasbaar is door verschillende mensen en dit vanop verschillende locaties.

Wat bieden wij de scholen ? 40 % KORTING op de normale huurprijs per maand. Wel dient men met volgende regels rekening te houden :

  • De home-pagina bevat ALTIJD het ICOON van HomeMade by Aula.com
  • De korting wordt enkel aangeboden voor de basis-versie van 5 pagina's en 1 MB ruimte voor *.GIF en *.JPG-files. Niet op extra uitbreidingen van het aantal pagina's en/of MB schijfruimte.

Ter informatie : als men het schoolabonnement afsluit in september en men betaalt onmiddellijk voor 10 maanden, dan krijgt men de 2 vakantiemaanden gratis, m.a.w. men betaalt slechts 6.000 Bfr per jaar (excl. BTW).

Meer informatie ? Stuur een mail of vul het registratie-formulier in.

 

    
Speciale voorwaarden voor gebruik HomeMade by Aula.com tijdens informatica-lessen !
Omdat er geen investeringen nodig zijn om een WEB-site te ontwikkelen met HomeMade by Aula.com, kan een leraar het systeem gebruiken om leerlingen Internet-pagina's te leren ontwikkelen.

Het enige wat men nodig heeft, is een Internet-aansluiting. Leerlingen die thuis over zo'n aansluiting beschikken, kunnen hun schools werk van thuis uit verder zetten.

HomeMade by Aula.com wil GRATIS GEDURENDE 4 weken een dossier openen per leerling, zodat zij het systeem volledig kunnen leren gebruiken.

Meer informatie ? Stuur een mail of vul het registratie-formulier in.

 

    
Speciale voorwaarden voor caritatieve instellingen !
Ook voor caritatieve instellingen wordt Internet belangrijk. Men kan op die manier een heleboel informatie doorgeven aan leden, medewerkers, pers e.d. Voor hen wil HomeMade een speciale aanbieding maken.

Ons aanbod ? 40 % KORTING op de normale huurprijs per maand. Wel dient men met volgende regels rekening te houden :

  • De home-pagina bevat ALTIJD het ICOON van HomeMade by Aula.com
  • De korting wordt enkel aangeboden voor de basis-versie van 5 pagina's en 1 MB ruimte voor *.GIF en *.JPG-files. Niet op extra uitbreidingen van het aantal pagina's en/of MB schijfruimte.

Meer informatie ? Stuur een mail of vul het registratie-formulier in.

 

    
Speciale voorwaarden voor speciale v.z.w.'s !
Voor speciale akties worden er specifieke v.z.w.'s opgericht, enkele voorbeelden daarvan zijn de v.z.w.'s van de ouders van de vermoorde en verdwenen kinderen, de v.z.w.'s van de witte comité's, enz. ...

Voor deze v.z.w.'s is communicatie heel belangrijk en daarom willen wij dergelijke verenigingen hier VOLLEDIG GRATIS een PERMANENT vrij podium aanbieden.

Wij vragen hen dan ook om ons een korte motivatie toe te sturen via mail of om het registratie-formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met de vereniging in kwestie.

 

    

TERUG NAAR HOME-PAGINA

© AULA.COM