Wat doet een promotor voor HomeMade by Aula.com
Internet is een geweldig medium in opmars ... Iedereen spreekt erover, velen surfen op Internet, anderen dromen van een eigen pagina of WEB-site op Internet. Kortom veel mensen zijn zoekende ...

Enerzijds zijn er aanbieders : mensen die zich thuisvoelen op Internet, net zoals een vis in het water. Voor veel van deze mensen wordt Internet na een tijdje een dure hobby, omdat zij soms wat doelloos rondsurfen.

Anderzijds zijn er firma's die graag een eigen WEB-site op Internet zouden hebben om allerhande redenen : imago, vereenvoudigd kontakt met de klanten, productinformatie, bedrijfsfolder, ... Maar zelf kunnen ze, om allerhande redenen, hun eigen site niet opbouwen.

Daarom werkte HomeMade by Aula.com het systeem van promotors uit. Zo'n promotor kan zowel een particulier als een zelfstandige zijn. Maar in ieder geval moet het een Internet-freak zijn, die zijn vrije tijd nuttig wil besteden. En op die manier kan zo'n promotor met al zijn creativiteit en ervaring een WEB-site opbouwen. De trotse WEB-bouwheer verkrijgt dan van zijn kant een mooie WEB-site die hij zelf verder up-to-date kan houden.

 

    
Voordelen voor promotor ...
Het systeem biedt allerhande voordelen :
 1. Particuliere promotors kunnen hun kosten grotendeels doorschuiven naar de opdrachtgever : de opdrachtgever kan bv. de telefoonkosten, de Internet - aansluitingskosten, e.d. van de promotor op zich nemen.
 2. Zelfstandige promotors kunnen hun gepresteerde uren ook aanrekenen aan hun klant.
 3. Misschien kan een promotor op zo'n manier ook een goede relatie opbouwen met de WEB-bouwheer, zodat hij daarna bij een volgende aankoop een grotere korting kan krijgen ...

Enkele voorbeelden maken veel duidelijk :

 • Jan is een ambtenaar en surft in zijn vrije tijd nogal wat rond op Internet. Hij wenst op een bepaalde dag een andere wagen aan te kopen en komt zo in contact met een auto-handelaar. Deze verkoper zou graag op Internet zijn tweedehandswagens aanbieden, maar hij weet niet hoe hij eraan moet beginnen. Jan stelt voor een systeem uit te werken via HomeMade by Aula.com. Na een week kan Jan zijn WEB-site voorstellen aan de autohandelaar. Deze is heel enthousiast en geeft Jan een goede korting bij de aankoop van zijn wagen. Jan bespaart zo dus 15.000 Fr bij de aankoop. Als men dan weet dat hij ongeveer 15 uren aan de WEB-site gewerkt heeft, dan heeft hij dus zo'n 1.000 Fr/uur bespaard ! Mooi meegenomen, niet ?
 • Werner heeft een computerwinkel en beschikt over nogal wat vrije uren gedurende de week. Om deze op te vullen stelt hij aan de handelaars in de buurt voor om voor hen een WEB-site op te bouwen. Op die manier kan hij, volgens de wensen van de klant, een kleinere of een grote WEB-site realiseren. En omdat het de 'vrije uren' vult, is de opbrengst uiteraard welkom ! En daarnaast kan Werner elke keer ook nog een 'Internet Starter Kit' verkopen ...

 

    
Voordelen voor WEB-bouwheer ...
Veel zelfstandigen en bedrijfsleiders zouden hun firma wel op Internet willen voorstellen, maar het prijskaartje is meestal te hoog. En als men dan toch een WEB-site heeft laten bouwen, dan is er nog het onderhoud van de WEB-site : ofwel geeft men ook dit uit handen (met alle kosten vandien), ofwel gaat men dat zelf doen. Sommige WEB-constructeurs laten niet toe dat de WEB-bouwheer zelf pagina's kan wijzigen. Anderen verplichten de WEB-bouwheer ertoe om : een duur pakket aan te kopen en op de koop toe nog een dure opleiding te volgen. Kortom : men weet wel waar men aan begint, maar niet waar men eindigt ! Dat is wellicht ook de reden waarom er zoveel verouderde WEB-sites op Internet te vinden zijn ...

HomeMade by Aula.com lost al deze problemen eenvoudig op :

 • Het opbouwen van een WEB-site kan vrij vlug en doorzichtig gebeuren, ofwel intern ofwel door een externe promotor.
 • Als de WEB-site af is, dan kan de WEB-bouwheer het beheer van de WEB-site overnemen. Er zijn geen speciale programma's vereist : een Internet-browser is voldoende. Bij Windows-95 wordt dit bv. gratis meegeleverd.
 • Men kan dus DAGELIJKS en ZONDER ENIGE BEPERKING wijzigingen aanbrengen.
 • Er is dus GEEN aankoop van speciale software nodig. En omdat het geheel zo intuďtief werkt, is ook een opleiding totaal overbodig : gewoon clicken op de paragraaf of woord dat U wenst te veranderen, vervolgens de aanpassing inbrengen en klaar is kees !

Samengevat zou HomeMade by Aula.com wel eens het Ei van Columbus kunnen zijn dat bedrijven toelaat om zich te vestigen in de Nieuwe Wereld van Internet !

 

    
Hoe een promotor worden ? En blijven ...
Er zijn geen eisen of examens nodig om promotor te worden ! Gewoon inschrijven is voldoende om te starten.

Een promotor krijgt volgende extra privilegies tov. van de andere gebruikers :

 • Max. 20 dossiers tegelijkertijd.
 • De termijn van 1 gratis week wordt verlengd tot 1 maand.
 • Per 10 'geplaatste' WEB-sites per jaar krijgt de promotor 1 WEB-site voor een jaar gratis die hij (zij) voor privé-doeleinden mag aanwenden.

Op die manier kan een promotor dus in alle rust meerdere dossiers tegelijk afwerken. En kan hij (zij) na enige tijd ook een eigen site opbouwen ...

Na een jaar maken wij een evaluatie van het aantal 'geplaatste' WEB-sites. Om de status van promotor te blijven behouden, vragen wij dat U gemiddeld minstens 1 nieuwe geplaatste WEB-site per twee maanden gerealiseerd heeft.

 

    
Zoekt U een promotor ? Kijk snel in de lijst hieronder !
NaamOmschrijving
Johan AertsVeerle E-mail via secretariaat van Aula.com
Marc uit Noord-LimburgZendt me een E-mail
Van Gestel JanPas 192 2440 Geel Neem contact op !

 

    

TERUG NAAR HOME-PAGINA

© AULA.COM