Een gewone Internet-browser volstaat om WEB-sites te bouwen.
HomeMade is zo opgebouwd dat iedereen complete sites kan opbouwen met een programma zoals U nu gebruikt om deze pagina te lezen, namelijk een gewone Internet-browser.

Men moet dus NIETS investeren om WEB-sites te ontwerpen. Men moet ook geen ingewikkelde programma's leren gebruiken. Het geheel werkt op eenzelfde manier als het Internet-surfen !

U kan uw WEB-site onderhouden vanop elke plek ter wereld. Gewoon via Internet naar Aula.com surfen, uw paswoord ingeven en U kan alles aanpassen. De gemaakte pagina's worden op onze server bewaard !

Geen toestanden dus met : Java, ActiveX, FrontPage, FrontPage Extensions, FTP, ... HomeMade is veel eenvoudiger.

Omdat U het enig nodige onderdeel in uw bezit heeft, namelijk een Internet-browser, hoeft U zich dus ook geen zorgen te maken over het feit of uw programma's legaal aangekocht werden !

HomeMade by Aula.com is uitermate BROWSER-onafhankelijk : uw WEB-site kan dus bezocht worden door zowel bezoekers met Netscape als met Microsoft Internet Explorer.

 

    
HomeMade : de voordelen !
Wat zijn de voordelen van HomeMade tov. de klassieke systemen :
 • Geen investering in (dure) ontwerpprogramma's.
 • Dus ook geen noodzaak om naderhand upgrades aan te kopen.
 • U ziet onmiddellijk het resultaat op het scherm, net zoals uw bezoekers het nadien zullen zien.
 • Het onderhouden van uw WEB-site is heel eenvoudig : in een handomdraai kan U een foto veranderen, een tekst actualiseren of de layout wijzigen.
 • Alle gegevens van uw WEB-site worden bij AULA.COM opgeslagen. U kan dus uw pagina aanpassen vanop eender welke computer ergens op de wereld. Een Internet-aansluiting is voldoende.
 • U moet zich geen zorgen maken over backup's e.d. AULA.COM doet dat allemaal in uw plaats ..
 • Als U bv. in Spanje op vakantie bent, kan U via de Internet-computer van het hotel niet alleen uw post lezen, maar ook uw WEB-site aanpassen. Als U dus onverwachts besluit om nog wat langer te blijven, kan U de verlofperiode op uw homepage gewoon aanpassen.
 • U kan uw site zelfs door een derde (bv. een promotor) laten opmaken en daarna zelf verder onderhouden.
 • Uw WEB-site is ONMIDDELLIJK beschikbaar op AULA.COM. Wanneer U een aantal pagina's klaar heeft, dan kan U ze al publiceren op onze server, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. U geeft dus gewoon het adres van uw serveradres door aan uw klanten of relaties en vanaf dat moment kunnen zij uw 'uitstalraam' komen bezoeken.
 • U kan een week lang GRATIS uw WEB-site aanpassen. Pas als U echt tevreden bent van uw werk, kan U beslissen om uw resultaat voor een maand of langer op onze server te plaatsen.

Kortom : U loopt GEEN ENKEL risico, dus waarom zou U het niet even zelf proberen ...

 

    
Vrij podium in onze AULA ?
Een AULA was in de Griekse tijd het binnenplein van een tempel. Op dat plein konden de mensen elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen.

Zo willen wij via HomeMade onze bezoekers een "vrij podium" geven waar iedereen volledig GRATIS een WEB-site kan opbouwen. En wanneer het resultaat de moeite waard is, dan kan men tegen een kleine maandelijkse vergoeding de WEB-site op onze server plaatsen.

U kan onze AULA.COM dus vergelijken met een overdekte markthal : U kan, wanneer U het wenst, en zolang U het wenst, een kant-en-klare stand afhuren en uw WEB-site aan de ganse wereld voorstellen. Wanneer U uw aanwezigheid op Internet niet meer nodig zou achten, kan U er ten allen tijde gewoon mee stoppen, en dit zonder énige verplichting van uw kant !

Als AULA.COM willen wij een forum bieden aan onze gasten. Uiteraard blijft de verantwoordelijkheid over de inhoud en de vormgeving volledig ten laste van de auteur van de WEB-site. Wanneer wij merken dat een bepaalde site in strijd is met de goede zeden en/of bescherming op de auteursrechten, dan behouden wij ons het recht voor om de site in kwestie van AULA.COM te verwijderen en de auteur de toegang tot AULA.COM te ontzeggen.

 

    
Hoe kan men FOTO's e.d. op onze WEB-site plaatsen ?
Er zijn verschillende mogelijkheden om een foto op uw WEB-site bij AULA.COM te krijgen :
 1. Als U uw foto zelf kan inscannen, dan dient U het bestand te bewaren als een GIF (voor tekeningen, grafieken e.d.) of als een JPG (voor foto's). Via E-mail kan U de file dan als 'attachment' naar onze server doorsturen. Deze mail zal automatisch verwerkt worden en de file zal dan in uw directory geplaatst worden.
 2. Als U zelf niet over een scanner en/of E-mail adres beschikt, dan kan U uiteraard ook naar een CyberCafé of service center gaan. Ook dan kan U de file via E-mail naar ons sturen. Geďnteresseerde service centers kunnen hun gegevens laten registreren. Wij zullen hen dan opnemen in onze adressen-lijst zodat iedereen snel en eenvoudig in zijn eigen omgeving een foto kan laten inscannen en doorsturen.
 3. Sommige foto-labo's (zoals SPECTOR) kunnen uw foto's inscannen en op eenvoudige vraag ook op het Internet plaatsen. U kan uw foto dan ofwel naar uw eigen computer overbrengen, om ze dan zo via Internet naar uw WEB-site over te brengen. Ofwel kan U ons een opdracht geven om uw foto op de WEB-site van het labo op te halen. Meestal hebben wij hier dan een paswoord voor nodig.
 4. Als service willen wij voor klanten die hun WEB-site op AULA.COM publiceren, 2 foto's per maand inscannen. Wij zetten het resultaat dan onmiddellijk op uw WEB-site. Wij scannen 1 keer per week uw foto's, dus kan het maximaal 1 week duren voor uw foto op uw WEB-site staat. Als U de opgezonden foto nadien wenst terug te krijgen, moet U wel een GEFRANKEERDE omslag bijvoegen.

 

    
Geen risico's : volledig 100 % gratis alles uittesten !
U kan HomeMade zonder risico's en volledig anoniem uittesten. Het is volledig gratis en het verplicht U tot niets !

Pas als U tevreden bent over uw ontwerpkunsten, dan kan U ruimte op onze server huren en uw WEB-site vast op onze server plaatsen zodat iedereen uw site kan bezoeken.

Het staat U uiteraard vrij om de huur van onze server-ruimte ten allen tijde op te zeggen : een gewone E-mail volstaat hiervoor.

 

    
Hoe en hoeveel betalen ?
Als men de gemaakte WEB-site ook op onze server wil plaatsen, dan kan men hiervoor een 'basis-eenheid' afhuren op AULA.COM. Deze eenheid omvat alle kosten (opslag, backup, bandbreedte, ....). Als U echter een eigen domeinnaam wenst, kan dit tegen een jaarlijkse meerprijs. U bent dan bereikbaar als : WWW.UW-NAAM.BE of als WWW.YOUR-NAME.COM. Zo U het wenst kunnen wij de administratie voor deze namen op ons nemen.

Omdat wij in onze AULA plaats bieden aan iedereen in Europa, zouden wij onze prijzen graag uitdrukken in EURO's. We denken hierbij aan ongeveer 25 EURO (excl. BTW) per maand. Voorlopig worden de bedragen echter nog in BEF uitgedrukt :

De prijs voor een 'Basis-eenheid' bedraagt 1.000 BEF (excl. BTW) per maand. Voor dat bedrag mag U 5 pagina's maken en in het totaal 1 MB ruimte gebruiken voor *.GIF en *.JPG-files, maar U mag wel onbeperkt uw pagina's aanpassen en/of foto's vernieuwen.

Normaal wordt uw home-pagina automatisch onderaan voorzien van het volgende icoon :

Deze link betekent voor ons systeem een aanbeveling naar uw klanten. Indien U echter op uw homepagina geen link naar AULA.COM wenst, dan kan U dit zelf uitschakelen op uw configuratie-pagina. Aangezien wij dan geen referentie naar Aula.com krijgen, rekenen wij hiervoor wel een meerprijs van 10 % aan.

Voor caritatieve instellingen, scholen en studenten is er een speciaal aanbod uitgewerkt.

Ofwel kan U elke maand het juiste bedrag overschrijven op ons banknummer, ofwel boeken wij het bedrag maandelijks op uw creditcard, en dit tot U de opdracht intrekt.

Als U uw BTW-nummer ingevuld heeft op uw configuratie-pagina, zullen wij na ontvangst van uw betaling U automatisch een VOLDANE faktuur opsturen voor het ontvangen bedrag.

 

    

TERUG NAAR HOME-PAGINA

© AULA.COM